Kategorier
Loppis

Loppisfyndat blomster

Loppisfynd i inredningen | MatildigtLoppisfynd i inredningen | Matildigt

Om det är någonting som jag exakt alltid spanar efter på second hand så är det tavlor, men jag kommer alldeles för ofta hem tomhänt då jag lider av en ganska svårbotad kräsenhet. Så en dag för ett par veckor sedan snubblade jag över den här tavlan på Erikshjälpen här i Linköping och föll pladask för motivet eftersom mitt hjärta klappar lite extra för alla föremål som är naturrelaterade. Till en början tyckte mitt kräsna jag att den guldfärgade ramen och bruna passepartouten inte var det vackraste, men ju mer jag tittar på den ju bättre tycker jag att tavlan i sin helhet passar in hos oss. Och tack vare att det här loppisfyndet kan nog den här hyllan kan nog ha blivit en av mina favoritinredningsdetaljer i vår lägenhet.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Ett svar på ”Loppisfyndat blomster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *