Kategorier
Skönhet

Två favoriter för ansiktet

Inlägget innehåller annonslänkar

Micellärt ansiktsvatten från Yves Rocher. Hydra Végétal Hydrating Micellar Water och Sébo Végétal Purifying Micellar Water. | Matildigt.se

Jag försöker övergå till att bara använda helt naturliga produkter i min hudvårdsrutin, men jag har fortfarande en hel del produkter att använda upp innan det blir verklighet. Som dessa micellära ansiktsvatten från Yves Rocher, en tidigare stapelvara i mitt badrumskåp. Micellärt vatten is the shit för oss med bråkig hy då vattnet innehåller små partiklar som binder till sig smuts, talg och andra orenheter som finns på huden. Helt perfekt för skonsam rengöring av fejset på morgonen eller efter sminkborttagningen på kvällen. Jag häller helt enkelt lite av vattnet på en bomullsrondell och baddar huden tills den är ren. Hur vet jag att det fungerar då? Jo, jag ser hur bomullsrondellen ser ut efteråt. Produkterna gör sitt jobb, om man säger så.

Micellärt ansiktsvatten från Yves Rocher. Hydra Végétal Hydrating Micellar Water och Sébo Végétal Purifying Micellar Water. | Matildigt.se

Sébo Végétal Purifying Micellar Water, den gröna flaskan, är lite extra bra att använda när huden känns ur form och finnarna invaderar. Den rengör lite extra bra och mattar ner hyn. Hydra Végétal Hydrating Micellar Water, den blåa flaskan, är återfuktande och perfekt för de dagar då huden känns lite glåmig och yttorr. Bara älskar dessa två produkter! Men när de tar slut blir det nog kamomillvatten eller trollhasselvatten som får uppgiften att rengöra och återfukta mitt ansikte på naturlig väg istället. Någon som använder helt naturliga ansiktsvatten?

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *