Kategorier
Odling

Dags för skörd

Tomater på balkongen | Matildigt Tomater på balkongen | Matildigt

Äntligen börjar tomaterna att bli mogna i sina helt fantastiska röda och gula nyanser! I flera månader har jag vattnat och tagit hand om växterna och så plötsligt är det dags att provsmaka sin skörd. Det där ögonblicket man sett fram emot så himla länge. Innan jag sprang in efter kameran hade jag redan länsat buskarna på en näve tomater, men så sansade jag mig för jag ville verkligen föreviga härligheten innan jag länsade grenarna ännu mer. De smakade förresten helt ljuvligt. En näve slank ner i magen, en sparades för att avnjutas under morgondagen och fler lär mogna för varje dag som går. Tänk vilken magi man kan skapa på sin lilla balkong!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Dags för skörd”

Men åhh vad avundsjuk jag blir på alla som kan skörda redan, fan vad långsamt det går hos mig! 😛 Fast en endaste liten tomat börjar faktiskt skifta mot gult nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *