Kategorier
Skönhet

Ett stilfullt inslag i badrumsskåpet

Jojobaolja från Crearome

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om den fantastiska jojobaoljan. Oljan är fortfarande hur bra som helst för min bråkiga hy, men efter ett tag började jag irritera mig på flaskan som inte var optimal för att dosera ett par droppar olja. Det kladd i nivå av ett barnkalas i badrumsskåpet. Som den problemlösare jag är så gav jag mig ut på jakt efter en ny flaska.

Glasflaska med pipett för oljor

Resultatet av jakten blev denna fina flaska. En glasflaska med pipett så att man enkelt kan droppa lite olja i handen. Den fick sig en liten dymoetikett också. Blir så himla glad varje gång jag öppnar mitt badrumsskåp numera och ser flaskan stå där. Tycker den ser så medicinskt gedigen ut på något sätt. Tack Ebay!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Ett stilfullt inslag i badrumsskåpet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *