Kategorier
Inspiration

Inspiration inför höstens virkning och stickning

Inspiration inför höstens stickning och virkning | Matildigt

Bildkällor: mörkgrå omlotthalsduk, tunisisk virkning, mönstrade handdukar, blockfärgad halsduk, hydda för katten, pläd med stora garntoffsar.

Som jag nämnde häromdagen så är jag ju på jakt efter garn för att kunna påbörja lite större stickningar och virkningar. Egentligen har jag egenstickade halsdukar, mössor och vantar i överflöd men eftersom jag gör dem själv av återvunnet garn kan det knappast bli för mycket tänker jag. När jag samlade lite inspiration på Pinterest häromdagen så insåg jag ganska snabbt att mina favoritfärger inför hösten verkar vara naturvitt, mörkgrått och blått. Nu vet jag lite bättre vad jag ska hålla utkik efter!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Inspiration inför höstens virkning och stickning”

Amenguuud! Jag som trodde jag skulle kunna börja på ett nytt broderi till imorgon men alltså nu vill jag bara dyka ner i garnlådan och skapa rätstickade triangelsjalar så det glöder om stickorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *