Kategorier
Skönhet

Naturlig rengöring för ansiktet

Naturlig ansiktsrengöring - Alaffia Everyday Coconut | Matildigt Naturlig ansiktsrengöring - Alaffia Everyday Coconut | Matildigt Naturlig ansiktsrengöring - Alaffia Everyday Coconut | Matildigt

Som jag har nämt ett par gånger tidigare så försöker jag ju övergå till så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. Det senaste tillskottet i badrumsskåpet är ansiktsrengöringen Alaffia Everyday Coconut Face Wash som jag har använt varje dag i ett par veckors tid nu. Och jag tror att jag kan ha råkat bli lite kär.

Jag måste erkänna att jag har ganska dålig koll på vad som är bra och naturliga ingredienser när det kommer till de knepiga orden i ingredienslistorna, men jag har läst på om varenda ingrediens i produkten och kunde inte hitta något dåligt eller onaturligt med dem alls. Nästan för bra för att vara sant jämfört med alla de ingredienser som jag har undersökt tidigare. För den som är intresserad följer här listan: Azadirachta indica (neem) aqueous extract, carica papaya (papaya) leaf extract, saponified cocos nucifera (coconut) oil*, decyl glucoside, cocos nucifera (coconut) water*, glycerin, cocos nucifera (coconut) aromatic extract, lavandula hybrida oil.

Rengöringen blev omedelbart en klar favorit som jag lär fortsätta använda under en lång tid framöver. Den rengör effektivt, tar bort allt smink och håller min hy i schack. Den torkar varken ut eller kloggar igen mina porer, vilket alldeles för många rengöringar har gjort tidigare. Kort och gott, den är helt fantastisk. Inte trodde jag att jag skulle få in en sådan fullträff direkt! Plus att den är billig och flaskan är väldigt stor.

Läs mer om rengöringen i iHerbs webshop. Kokosnötterna är fairtrade och en del av vinsten går till olika välgörenhetsprojekt. För dig som inte är bekant med iHerb sedan tidigare så är det ett mecka för veganska och djurvänliga skönhetsprodukter.  Kan det bli bättre? Jo, just det, med koden TNH374 får du 10 dollar i rabatt på ordrar över 40 dollar eller 5 dollar rabatt på ordrar under 40 dollar första gången du lägger en beställning.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Naturlig rengöring för ansiktet”

Hej!
Tack för tipset. Alaffia är ett nytt märke för mig, men det verkar ju vara hur fint som helst Hittade din blogg idag då även jag är ganska intresserad av miljö och människovänliga hudvårdsprodukter och kommer definitivt att börja följa dig! Ha det bra!/Anna-Maria

Tusen tack! Jag har beställt från iHerb många gånger och det har aldrig varit några problem. Håll dig under 300 kr så ska det vara lugnt med tull. Man kan ha otur och åka på det ändå, men jag har aldrig gjort det trots att jag beställer grejer hejvilt från utlandet 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *