Kategorier
Hemma

Min kärlek till gamla prylar

Ärvda ugnsformar | Matildigt

Ärvda ugnsformar | Matildigt

För ett par helger sedan var jag hos min mormor och morfar på födelsedagskalas. Från deras köksskåp följde ett gäng ugnsformar med mig hem. Faktum är att det verkligen, på riktigt, blir tusen gånger roligare att laga mat när man har skåpen fyllda med fina föremål och redskap att använda sig av.

In med gedigna prylar, ut med de opersonliga oj, jag har flyttat hemifrån och behöver allt till mitt nya hem-prylar från Ikea. Ungefär så låter mitt motto när jag hela tiden fyller mitt hem av diverse ärvda och loppisfyndade prylar. Jag värdesätter verkligen att omge mig av prylar som jag gillar och som betyder någonting för mig, så ni anar nog hur glad jag är över att numera få ha dessa skatter i mitt eget köksskåp.

Tack mormor och morfar, som dessutom är mina trognaste bloggbesökare! ♥

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

7 svar på ”Min kärlek till gamla prylar”

Var härligt! Min favoritform fick jag av mormor och det var hennes och morfars förlovningspresent. Mycket bättre än något tillfäligt från ikea 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *