Kategorier
Vardag

Veganska kängor för kallare väder

Inlägget innehåller annonslänkar

Veganska kängor i syntetläder från Nelly | Matildigt Veganska kängor i syntetläder från Nelly | Matildigt
Veganska kängor i syntetläder från Nelly | Matildigt

När man spatserar omkring i kohagar för att leta efter fina löv behöver man ett par rejäla skor. Det är inte ofta jag köper nytillverkade saker längre, men ibland så händer det.

I min skohylla saknades det verkligen ett par höst- och vinterskor som är smidiga nog använda till vardags, men samtidigt tåliga nog för de tillfällen då jag får för mig att vandra omkring i naturen. När jag började leta efter de perfekta skorna hade jag ett krav, eller två krav egentligen. Att de skulle vara veganska, vilket innebär att skorna tillverkas av syntetiskt läder och animaliefritt skolim. När jag insåg att dessa kängor från NellyVeganska kängor i syntetläder från Nelly | Matildigt uppfyllde mina krav så sa det bara *klick* och de fraktades hem till mig.

Igår invigde jag mina veganska kängor och är verkligen helnöjd. Vi kommer bli trogna följeslagare det kommande halvåret tror jag bestämt.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

8 svar på ”Veganska kängor för kallare väder”

Yesbox. Vill inte gå in för mycket i detalj om det då jag inte tycker att det är så trevlig läsning, men det finns info från trovärdiga källor att googla fram.

Svara

Förstår det, tack för svar! Om du vill & har lust någon gång får du gärna skriva inlägg om vad en kan behöva tänka på för att ta bättre beslut som inte blir på bekostnad av djuren. Utan att gå in på detalj dårå. Det är en djungel att hålla reda på allt 🙁

Det kan jag göra! Jag har långt ifrån koll på allt, men jag kan absolut skriva om lite tänkvärd fakta och de fällor jag själv har gått i omedvetet 🙂

Svara

Man får maila till företaget och hålla tummarna för att de har sådan bra koll på sin tillverkning att de kan ta reda på det. Ibland har de det, ibland inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *