Kategorier
Skönhet

Torra läppar?

Veganska läppbalsam från Crazy Rumors | Matildigt Veganska läppbalsam från Crazy Rumors | MatildigtVeganska läppbalsam från Crazy Rumors | Matildigt

Crazy RumorsFrench VanillaRaspberry SherbetPeppermint TwistSpiced Chai

När jag la en beställning från iHerb för ett tag sedan så kunde jag inte låta bli att lägga ett par läppbalsam i varukorgen innan jag skickade iväg beställningen. Har varit så nyfiken på just dessa läppbalsam i en halv evighet då de finns i så galet många olika “smaker” och framförallt för att de har ett naturligt innehåll. Timmy ska få Raspberry Sherbet och Peppermint Twist medan jag behåller French Vanilla och Spiced Chai för mig själv.

Har bara hunnit testa dem i ett par dagar men än så länge är jag riktigt nöjd. Lägger sig i ett tunt lager på läpparna, återfuktar bra och doftar hur gott som helst. Doftar precis lagom mycket och inte heller överdrivet syntetiskt som många läppbalsam tenderar att göra. Enda problemet är att jag blir så brutalt sugen på chaite varje gång jag använder Spiced Chai, vilket är lite lagom frustrerande då mitt chaite precis tog slut…

Mitt bästa tips just nu, i dessa läppfrastider, är dessa läppbalsam. Ynka 25 kronor styck med dagens valutakurs. Och som vanligt med iHerb så ger koden TNH374 $10 avdrag på beställningar över $40 eller $5 avdrag på beställningar under $40 för dig som lägger din första beställning där.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Torra läppar?”

Åh, det låter verkligen spännande! Jag är en sån tråkig människa som köper läppbalsam och allt möjligt och använder dem en eller två dagar för att sen glömma bort dem i all evighet. Får liksom inte in någon bra rutin på skönhets/hudvårdsprodukter i mitt liv. På samma sätt som att jag inte använder smycken eller väskan annat än högst sporadiskt. Jobbigt när man har en längtan men det bara inte går 😛

Ja, det låter jobbigt när man köper grejer som man sedan inte använder. Själv har jag mina läppbalsam placerade vid datorn, i jackfickan och i badrumskåpet så jag kommer ihåg att använda dem då och då 🙂

Svara

Hej! Vad kul att Better Bloggers tipsade om din blogg i senaste mailet! Är också från Linköping så är nyfiken på bloggare här i stan 😉 Du ser ut att ha en riktigt mysig blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *