Kategorier
Smyckestillverkning

Fynda smycken till vrakpriser

Just nu i webshopen! När du spenderar 200 kronor får du 50% rabatt på hela din beställning. Ja, halva priset på alla smycken. Hur bra deal är det inte?! Rabatten dras av automatiskt i kassan.

Som jag har berättat tidigare så kommer jag att sluta tillverka smycken till Wishes & Stars efter nyår. Nu under förmiddagen har jag inventerat mitt lilla lager och kommit fram till att jag kör på en redig utförsäljning fram tills dess. Mitt mål är att varenda smycke ska få en ny ägare. Är du på att hjälpa mig nå målet? De flesta smycken finns bara kvar i några få exemplar i skrivande stund. De populära halsbanden med feministsymbol finns endast kvar i ett exemplar.

Nu ska jag ta mig en kopp te och sedan är jag redo att packa beställningar direkt. In och spana i webshopen!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Fynda smycken till vrakpriser”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *