Kategorier
Vardag

Ny vecka, nya tag

Untitled

Hela morgonen har jag packat ordrar och arbetat med Wishes & Stars. För varje smycke som säljer slut ökar känslan av vemodighet. Att jag faktiskt lägger ner min lilla hobbyverksamhet sedan snart åtta år tillbaka. Jag minns inte hur det är att inte driva webshop, hela min vardag kretsar ju kring detta. Men det är en stor lättnad samtidigt. Att inte behöva tillverka tio likadana smycken på raken för att de tidigare exemplaren har sålt slut, utan att istället kunna tillverka tio helt olika smycken bara för skapargläjdens skull.

Ville egentligen bara säga världens största tack till alla er som har beställt smycken! Det gör mig så glad. Jag fortfarande har ett ganska stort lager smycken kvar och hoppas fortfarande på att alla smycken ska hitta en ny ägare innan verksamheten lägger ner vid nyår. Erbjudandet om 50% rabatt vid beställningar för över 200 kronor gäller fortfarande. Kanske hittar du en fin julklapp till någon du håller kär? Klicka här för att komma till webshopen!

Det var det. Nu ska jag återgå till att läsa om vilka lagar som är aktuella för bloggare och vilka juridiska problem som kan uppstå i en blogg. Jag är ju en plugghäst av hög rang och lämnar alltid in mina uppgifter i god tid innan deadline, men den här kursen vi har just nu… Det är ett under om jag ens får in ett halvfärdigt arbete i tid. Det är inget fel på kursen i sig – felet är jag. Även om jag tycker det är intressant att lära mig att tolka lagar och applicera dem på olika situationer som kan uppstå med bloggandet så protesterar hela min hjärna av tristess. Juridik är verkligen inte min kopp te, det är som att kliva omkring i sirap där inne i hjärnan. Vad gör man? Hur motiverar man sig?

Nog om det. Nu är det en helt ny vecka framför oss. Ett blankt papper att börja fylla med alla våra åtaganden, och kanske lite julpyssel med? Ser hur så många redan har börjat julpynta och fixa hemma. Som jag avundas er! Det kanske får bli min motivation, att bli klar med pluggandet så att jag med hinner plocka ner alla juliga ting från vinden under veckan.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Ny vecka, nya tag”

Har inte den blekaste om hur man motiverar sig till att plugga juridik men jag ville bara säga att jag tycker du är grym som avslutar wishes & stars på ett sånt grymt sätt. Heja dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *