Kategorier
Smyckestillverkning

Den sista dagen

Ett urval av smycken från 2008 till 2011.

Idag är sista dagen att beställa från Wishes & Stars. Imorgon under eftermiddagen kommer jag att stänga ner webshopen för gott. Glöm inte bort att du får 50% rabatt på hela din beställning om du köper smycken för minst 200 kronor. Än finns det fina smycken kvar!

Varje gång jag får frågan “Hur känns det?” så känner jag mig bara tom. Lättad. Det är rätt beslut. När jag började med min smyckestillverkning för snart åtta år sedan såg allt annorlunda ut. Först och främst hade jag all tid i världen att ägna åt smyckestillverkning och bloggvärlden blommade för fullt vilket gjorde det lätt att sälja smycken. Jag var den första som startade en “bloggshop” och det tog inte lång tid innan fler anammade det sättet att sälja sina produkter på. Det var en fin period.

Men sedan har det blivit kämpigare för varje år som gått. Och så en dag inser man att man inte längre lägger ner sin själ i arbetet utan gör det för att man känner av förväntningarna som ställs på en, och då är det dags att gå vidare. Det är vad jag gör nu. Någon dag skulle jag vilja sätta mig och räkna ihop hur många smycken jag har sålt under åren. Det är tusentals. Så många tusen att det är tveksamt om jag ens kan hålla räkningen. Spelar det någon roll egentligen? Nej, det som spelar roll är all uppskattning jag fått av alla er, alla kunder, och all den kreativitet jag har fått infinna mig i.

Kanske blir det här det sista jag skriver om Wishes & Stars. Vi får se. Det finns egentligen bara en sak jag har att säga: Tack för dessa åtta år. Tack till alla er som har stöttat min verksamhet på olika sätt. Varenda en av er betyder så mycket mer än ni kan någonsin ana. Från att ha börjat med smyckestillverkningen för att jag behövde ha något att sysselsätta mig med medan jag var sjukskriven en lång period till att avsluta det med att ha noll tid över men att numera må hur bra som helst. Jag är övertygad om att smyckesskapandet har haft en väldigt stor del av den processen.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *