Kategorier
Smyckestillverkning

För leverans innan julafton

Under förmiddagen nu har jag tagit bort alla slutsålda smycken samt uppdaterat lagersaldo på alla smycken i webshopen. Nu är det inte många smycken kvar! Responsen har varit enorm vilket gör mig så himla glad. Har suttit i flera timmar varje dag och bara packat ordrar, men än finns det några godbitar kvar. Kanske ska du passa på att köpa en handtillverkad julklapp?

För att jag ska kunna garantera att din beställning levereras innan julafton bör du beställa senast imorgon. Om du anger i kommentarsfältet vid beställning att det är tänkt att vara en julklapp så skickas smyckena i en liten ask som du kan ge bort dem i. Bra va?! Till webshopen →

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *