Kategorier
Loppis

Look-alike… eller?

Untitled

Nu ni, nu tänker jag bjuda på ett tillfälle då jag bara ville facepalm:a mig själv. Jag kom hem med denna skål eller korg, eller vad man nu vill kalla den, från en loppisrunda för ett tag sedan. Jag var så himla nöjd för den såg ut exakt som en metallkorg jag sett på H&M Home. Metallkorgen från H&M kostar 199 kronor medan jag bara gav ynka 5 kronor för min loppisfyndade variant. Vilket kap, tänkte jag nöjt.

Så kommer jag hem och surfar in på H&Ms webbplats för att göra en jämförelse… och ser att korgarna inte ens är lika varandra. Jahopp, där rök min trovärdighet för varje gång jag säger att jag har ett sjukt bra bildminne. Det är tur att jag gillar min loppisfyndade fruktkorg ändå, kanske till och med lite mer än H&Ms variant.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

6 svar på ”Look-alike… eller?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *