Kategorier
Inspiration

Fem DIY för en ledig söndag

Jag vill skapa något! Det är söndag och jag har inget vettigt för mig, den ultimata situationen för att plocka fram allt pysselmaterial från gömmorna. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skapa och då gör jag som jag alltid gör; tar en runda på Pinterest och spanar efter relativt enkla DIY för inspiration. Här är några tänkbara kandidater.

Tips på fem enkla DIY | Matildigt Tips på fem enkla DIY | Matildigt

I Etsys egna blogg hittar du en beskrivning på hur du gör marmorerade ljus. Hur snygga är de inte?

Tips på fem enkla DIY | Matildigt

Först och främst vill jag bara säga att jag inte vill uppmana någon till att använda äkta läder, men om du ändå vill göra det så hoppas jag att du använder begagnat läder och inte nyinköpt. Classic In Grey visar hur du enkelt skapar dessa ursnygga sladdhållare. Känner ett starkt behov av en sådan då mina hörlurssladdar är ett evigt trassel. Någon som känner igen sig?

Tips på fem enkla DIY | Matildigt

Det här är egentligen inget DIY med tillhörande beskrivning, däremot älskar jag idén med att göra en ampel av en sockerkaksform. Från Etsysäljaren BootsNGus. Tveksamt om jag vill offra en av mina egna kakformar till det här, men nog ska jag hålla utkik efter en vacker form på loppis.

Tips på fem enkla DIY | Matildigt

Lilaliv visar hur du kan göra denna urtjusiga upphängare för nycklar. Texten är på tyska, men bilderna är så pass tydliga att det nog går att knåpa ihop även om man inte förstår ett enda ord tyska. Tror att jag har allt material till detta liggandes i min pysselskrubb, faktiskt. Kanske något att knåpa ihop för våra nycklar som tycks hamna överallt i hallen.

Sist men absolut inte minst, denna fantastiska ljusstake av Sandra. En DIY-variant av Gloria från Klong. Pryder sin vrå i hemmet!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Fem DIY för en ledig söndag”

LJUSEN! Så himla fina. Har haft marmorering på hjärnan senaste året, men har ännu inte köpt mig några bra färger för just det. Och Sandras ljusstake är bara SÅ fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *