Kategorier
Inspiration

Fem veganska kanaler på Youtube

Tips! Veganska kanaler på Youtube | Matildigt

Vegantrenden på Youtube är i sitt esse just nu. Det bara flödar ut nya videor med matinspiration och erfarenheter av den veganska livsstilen. Jag följer jag en skara kloka personer som ger mig nya kunskaper och skickliga matkreatörer som ger inspiration till spännande rätter att laga. Alla dessa kanaler har en alldeles egen nisch så det finns något för att typer av intressen inom veganismen.

→ The Vegan Corner

Bakom The Vegan Corner står två matentusiaster som alltid lyckas skapa enkla recept som är omöjliga att misslyckas med. De är så pedagogiska att det är en fröjd att följa deras recept. Dessutom har Raoul, som berättar instruktionerna, en så himla quirky italiensk brytning som jag bara älskar att lyssna på.

Green Kitchen Stories

Skulle skämmas över att göra lista över mina favoriter och inte nämna Green Kitchen Stories. Trots att de uppdaterar sin kanal väldigt sporadiskt så finner jag mig att tycka att det är helt okej just för att varje video är ett litet konstverk i sig. Obs! Inte alla recept är veganska, ändock lakto-ovo-vegetariska.

Hot For Food

Min nyaste upptäckt, tror jag. Jag föll handlöst för Lauren och Johns kanal då de lägger upp helt fantastiska recept på redig mat. Mat att bli mätt på, mat som är rolig att laga. Alltid genomtänkt och galet snyggt filmat.

Tashina Combs

Amerikanska Tashina driver sedan länge bloggen Logical Harmony som är ett mecka för alla oss som är intresserade av veganska smink- och skönhetsprodukter. I sin kanal recenserar hon produkter och delar med sig av sin kunskap. Ett måste för dig som vill ha bättre koll i den snåriga djungeln som råder bland veganska skönhetsprodukter.

Jenny Mustard

Jenny lyckas få mig att bli helt trollbunden med sina videor. Jag hittade Jenny när jag letade efter veganska kokböcker då hon har gett ut boken New Vegan. På sin youtubekanal delar hon med sig av lättlagade och hälsosamma recept, alltid ur ett medvetet och minimalistiskt perspektiv.

Om du följer inspirerande veganska youtubers eller kanaler som du tycker borde uppmärksammas – tipsa gärna i en kommentar!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

13 svar på ”Fem veganska kanaler på Youtube”

Jag tipsar om The Happy Pear, de är inte heller alltid helt veganska men oftast brukar de nämna något veganskt alternativ. Deras rödbetsburgare är jättegoda, men de innehåller ost…

Elvira Frölins instagram och youtube kanal är någonting alla borde ha koll på! Hon är världens sötaste tjej, bor i Uppsala och gör saker som ser FANTASTISK gott ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *