Kategorier
Inspiration

Era tips på Youtube-kanaler

När jag tipsade om några av mina favoritkanaler på Youtube om just veganism fick jag några kommentarer med ännu fler tips. Så pass bra tips att jag inte kunde låta bli att sammanställa dem i ett eget inlägg. Här kommer en liten presentation av tipsen så att fler av er kan få upp ögonen för dem!

Lauren Toyota

Lauren driver min favoritkanal Hot For Food, men hon har även en egen kanal. Här delar hon med sig av sina tankar om veganism och andra ämnen som relaterar till en medveten livsstil. För varje video jag kikar på så bara slår det mig hur jordnära och klok hon är. Tips från Emelie.

The Happy Pear

Kanalen drivs av ett tvillingpar som med energisk framtoning bjuder på plantbaserade recept med fokus på att inspirera oss som tittar på videorna att äta lite nyttigare. Jag är så sugen på att testa deras recept på raspberry crumble bars. Nom! Tips från Malin.

Raw. Vegan. Not Gross.

Verkar vara spellista med samlade videor från Tastemade, om jag har förstått det rätt. Kan verkligen rekommendera alla videor i spellistan för dig som gillar när alla stegen förklaras på ett tydligt sätt, plus att all mat ser supergod ut! Jag är väldigt nyfiken på denna blomkålspizza. Tips från Charlotta.

Vegan Black Metal Chef

Klart min hårdrockare till pojkvän skulle komma med det här tipset! Har du inte bekantat dig med Vegan Black Metal Chef tidigare så är det hög tid nu. Jag är inget metalfan – alls – men jag älskar det visuella i videorna. Hans videor är mörka, metal och… ja, alltså – jag kan inte beskriva dem bättre, du måste titta själv för att förstå vad som gör denna kanal så underhållande.

Elvira Frölin

Svensk tjej som delar med sig av mat att bli glad av! Jag blir det i alla fall. Det är ofta väldigt färgglada och framför allt enkla recept. Än har jag inte hunnit kika igenom fler än ett par videor, men jag tryckte direkt på prenumerera för jag vill se mer av denna tjej! Tips från Elina.

Cam & Nina

Cam & Nina, som jag älskar detta par! De lägger upp lite kortare klipp som alltid är så himla fint filmade att man sitter som förtrollad medan man tittar på dem. Som små konstnärliga vloggar blandat med recept och mattips. Tips från Sophia.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Ett svar på ”Era tips på Youtube-kanaler”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *