Kategorier
Inspiration

Spaning på Etsy VII: Nyligen favoritmarkerat

Nu var det flera månader sedan jag skrev ihop ett inlägg med ting från Etsy som jag har spanat in. Idag fick jag lust att återuppta spaningen! Kanske för att jag precis har pluggat klart och känner ett starkt behov av att titta på fina saker för att skaka av mig pluggstressen inför helgen och ledigheten. Denna gång följer jag inte ett specifikt tema, utan här är helt enkelt sju produkter som jag nyligen har favoritmarkerat genom att tycka på det lilla hjärtat.

Hade jag levt i ett överflöd av pengar och inte brytt mig så mycket om att göra hållbara val så hade jag klickat hem alla prylar nu, direkt, men nu nöjer jag mig med att bara fönstershoppa och hämta inspiration till egna projekt. Det är inte fy skam det heller.

null

Träsked från Les Domoy. Det kan vara som så att jag har blivit smått besatt av träskedar den senaste tiden och eftersom jag gått bet på loppisar så spanar jag på Etsy istället. Gillar dessa nätta varianter så himla mycket.

Kalender från Meadow Graphic. Jag bara älskar denna kalender, framförallt omslaget. Den duvblå nyansen och gulnade etiketten som ger en åldrad känsla, och inuti gömmer sig ett stilrent veckouppslag. Den perfekta kalendern om du frågar mig.

Påskrukor från NettaDesigns. Jag har ju världens problem med att Titus välter ner krukor som går i tusen bitar. Dessa “påskrukor” av säckväv är inte bara trendiga, utan även väldigt praktiska ur kattsynpunkt. DIY-grej kanske?

Örhängen från Lunai Jewelry. Det här är min favorittyp av örhängen; lite mindre hoops. Dessa är tillverkade av äkta silver och har den där hamrade, typiskt handgjorda, looken som jag bara älskar. Jag är så trött på mina billiga hoops av oäkta metall som bara missfärgas efter en tids användning. Skulle vilja ha minst ett par hoops i äkta silver som står sig i många år framöver.

Månadskalender att skriva ut själv från OatsHome. Denna har jag faktiskt köpt och skrivit ut. Himla praktiskt att slippa leveransen över halva jordklotet! Nog för att jag enkelt skulle kunna göra kalenderblad själv eftersom jag sysslar mycket med grafisk design, men ibland är det så skönt att bara få något levererat och klart på direkten. Är så nöjd med min minimalistiska månadsöverblick; perfekt för att planera och strukturera blogginlägg.

Ampel från FunctionPottery. Amplar alltså, jag får inte nog av dem. Denna är så liten, rund och SÖT! Tycker så mycket om den milda nyansen på glasyren.

Affisch med rävar från Papio Press. Sist men inte minst. Bara föll handlöst för motivet. Vore perfekt för min tavelvägg som jag just nu försöker få ihop.

Tidigare Spaning på Etsy-inlägg:
VI: Skolstart
V: Kattillbehör
IV: Inredning
III: Keramik
II: Trä
I: Kläder

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

8 svar på ”Spaning på Etsy VII: Nyligen favoritmarkerat”

satt i godan ro och läste början på detta inlägg när jag plötsligt tyckte att profilbilden rörde sig, men tänkte att “nä Linnea var inte löjlig”. har uppenbarligen inte hängt med i uppkomsten av gif’s, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *