Kategorier
Inspiration

Sparade inlägg på Bloglovin

Använder ni Bloglovin? Eller kanske läser du inlägget via Bloglovin precis just nu? Jag älskar Bloglovin! Förutom möjligheten att följa alla mina favoritbloggar så gillar jag funktionen som ger en möjligheten att spara inlägg. Tycker så mycket om att blicka tillbaka på alla andras magnifika inlägg och hämta inspiration när min egen dippar lite. Här är några av de inlägg jag sparat den senaste tiden. Vill du se fler inlägg så hittar du dem på min profilsida.

Från Evelina som driver bloggen Evelinas Ekologiska har jag sparat två olika inlägg. Ett med recept på godisremmar av frukt och bär och ett inlägg om att städa miljövänligt.

Mikaela skapaden fantastisk tavla med genomskinlig ram med fjädrar. Blev så himla inspirerad att jag sparade inlägget omedelbart. Ett DIY som verkligen pryder sin plats i hemmet.

Även The Nordic Kitchens recept på en vegansk och glutenfri cheesecake med blåbär sparades omedelbart för att jag ska komma ihåg att testa receptet. En av de bästa grejerna med bloggar måste väl ändå vara alla spännande recept man träffar på?

Jenny Mustard tipsar om budgetvänlig utrustning för Youtube-videor. Tycker det är så intressant att ta del av vad andra har för utrusning, särskilt då jag själv är helt rookie på det här med att filma med kameran och vill lära mig mer.

Fotografierna tillhör respektive bloggare.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

18 svar på ”Sparade inlägg på Bloglovin”

Jag gillar Bloglovin, har alltid använt det när jag läser bloggar jag vill följa, men jag gillar det lite mindre nu än tidigare. Jag sparar också inlägg och lägger de i olika mappar beroende på ämne, men jag har märkt att det ibland kan vara svårt att “ospara” inläggen, sedan de införde att man kunde spara de i mappar. Men bortsett från det gillar jag Bloglovin.

Oj då, det har inte jag märkt av. Får vara uppmärksam på det i fortsättningen! Har märkt några andra små buggar den senaste tiden, men det verkar de ha fixat till nu 🙂

Svara

Åh, tack för länk! Jag älskar bloglovin, läser enbart bloggar därigenom numera. Tycker dessutom det är nice att följa andra och se vad de sparar för inlägg för att hitta nya bloggar man gillar 🙂

Bloglovin är fantastiskt! Det är tack vare den sidan som jag hittade dig ju! Och så fint med sista tipset, jag har exakt den kameran, stativet och allt som behövs men har inte tänkt på att använda det så för att filma bättre. Fint ju!

Såå bra grej att gå igenom sina gamla sparade inlägg! Jag har hur många som helst <3 Vilket härligt tips – och smart inläggsidé för en vill ju dela med sig av allt fantastiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *