Kategorier
Skönhet

Med doft av kokos, papaya, vanilj och kakao

Det känns som att jag bara öser ur mig tips på veganska skönhetsprodukter just nu. Sedan jag bestämde mig för att sluta använda produkter med animaliskt innehåll har jag hittat så många nya produkter som omedelbart blivit favoriter. Och när jag hittar en riktigt bra produkt vill jag givetvis tipsa vidare om den! Denna gång är det en vegansk handkräm som står i rampljuset, en handkräm som får mig att gå runt och sniffa på mina händer hela tiden.

Nubian Heritage Coconut & Papaya Hand Cream

Mina händer tenderar till att framförallt få torra förhårdnader i handflatorna på grund av träningen och så dras jag med evigt torra nagelband. När jag letade efter en ny handkräm fastnade jag för denna just för att den beskrivs med orden återfuktande, exfolierande och förnyande. Om den gör allt som den utlovar vågar jag inte uttala mig om, men jag märker att mina händer har blivit väldigt återfuktade efter att ha använt den i ett par veckor.

Krämen är väldigt tjock i konsistensen men absorberas snabbt av huden utan att kladda. Att krämen är väldigt dryg i kombination med att tuben är stor för att vara en handkräm gör att jag nog har handkräm för ett år framöver, minst.

Det som fick mig att bli helt hooked var dock inte att krämen kommer att räcka länge, utan det var helt doftens förtjänst. Åh, doften! Om du, precis som jag, gillar söta och fruktiga dofter så kommer du att älska doften på denna handkräm. Det går verkligen att känna de naturliga dofterna från innehållet; kokos från kokosoljan, papaya från just papaya, vanilj från vaniljbönor och en liten, liten hint av kakao från kakaosmöret. En helt ljuvlig kombination.

Som vanligt har jag köpt handkrämen från iHerb där den i skrivande stund kostar 70 kr. Läs gärna min iHerb-guide om hur du går tillväga för att beställa samt hur du hittar fler guldkorn i sortimentet.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

4 svar på ”Med doft av kokos, papaya, vanilj och kakao”

Tack för tips! Jag brukar använda body shops handkräm med hampaolja mm, men den är snart slut och det vore nice med en handkräm som faktiskt luktar gott! 🙂

Nej, inlägget innehåller ingen affiliatelänk. Det skriver jag alltid ut! Produkten är köpt för egna pengar. Jag tycker helt enkelt om produkten och vill tipsa om den eftersom många av mina bloggläsare uppskattar tips på veganska skönhetsprodukter. Så ligger det till! 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *