Kategorier
Recept

Sötsaker till fredagsmyset

Fredag! Friyay! Eller hur är det alla säger? Jag vet inte men jag vet att det är fredag och att jag i vanlig ordning vill fixa något extra gott att äta under helgen.

Kanske blir det ett gäng raw bars som är så mättande att de mer är som mellanmål, havrekakor på två ingredienser men som trots det är både söta och goda, världens godaste dadelbollar med gojibär och cashewnötter eller så blir det ett gäng gudomliga chocolate chip cookies med carobpulver i smeten.

Eller så går jag till affären och plockar på mig några bitar av de få veganska sorter som finns i lösviktsgodiset. I ärlighetens namn så brukar tröttheten efter en intensiv pluggvecka oftast vinna över peppen att stöka runt i köket. Vi får se vad jag blir sugen på när kvällen nalkas. Ville egentligen bara slänga in ett tips på fyra tänkbara kandidater till fredagsmyset eller lördagsgodiset främst för att ge mig själv lite inspirationspepp, men förhoppningvis även dig!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

7 svar på ”Sötsaker till fredagsmyset”

Jag har hört att Marabou Cookies med mörk choklad är veganska (om de inte har ändrat innehållet). Dubbelkolla ingredienserna, men som jag minns det är de helt vego! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *