Kategorier
Vardag

I april för ett år sedan…

…bakade jag havrekakor på två ingredienser. Är fikasugen precis just nu efter att skrivit på en uppsats sedan tidigt imorse så kanske tar jag och dammar av receptet.

…testade jag två nya hudvårdsprodukter som jag tycker lika mycket om än idag.

…bokade jag en resa till Skottland. I år hade vi tänkt åka till Toscana men vi väljer att spendera sommaren på landet istället.

…bloggade jag om min kärlek till lådor av alla slag. Alldeles nyss var jag nära på att buda hem ett gäng kartoteklådor från ett auktionshus i närheten, men det blev lite för dyrt till sist.

…dekorerade jag en tändsticksask med marmormönstrad kartong till Monthly Makers. Vad kommer jag att skapa till månadens utmaning i år?

…skrev jag en liten kärleksförklaring till min katt Caesar. Inte trodde jag att vi ett år senare skulle ha två katter!

…vävde jag i djupt nersjunken i soffan flera kvällar i rad. Det resulterade i en vägghängd väv som fortfarande hänger kvar på sovrumsväggen.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”I april för ett år sedan…”

Vilken rolig tillbakablick! Blir så paff när jag kikar på vad jag själv gjorde den här månaden förra året för det känns ju som att det på riktigt var alldeles nyss.

Eller hur! Samtidigt tycks man glömma en stor del av de saker som man gör och då är det underbart att genom bloggen bli påmind om exakt vad man hade för sig 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *