Kategorier
DIY

Hängande provrörsvas

Hoppas ni har en fin helg! Själv har jag varit på landet (känns fortfarande lite knäppt att säga så) och krattat löv, ordnat med pallkragar till odlingarna och rensat ur bråte ur ena huset. Eftersom jag inte varit hemma så mycket så kommer här ett par fotografier på en liten skapelse som jag knåpade ihop i veckan, nämligen en hängande provrörsvas.

För ett tag sedan gjorde jag en provrörsvas i miniatyr, men jag hade även ett stort provrör som väntade på att inkluderas i någon form av DIY. Till en början hade jag tänkt skapa en vas genom att ställa provröret i en urgröpt kork eller en stor mutter, men efter att ha gått bet efter material på mina loppisrundor bestämde jag mig för att göra det jag gör bäst; skapa med det material jag redan har hemma.

Jag rotade fram en bit ståltråd ur mina gömmor som jag sedan virade runt om provröret, ganska hårt så att provröret inte halkar ur trådens grepp. Slutligen fick en liten bågformad trådbit agera upphängning. Stumparna fäste jag i varandra genom att göra små öglor med en tång, mest för att jag tyckte det blev lite mer dekorativt på så sätt. Svårare än så behöver det inte vara att skapa en hängande vas med hjälp av lite ståltråd!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

3 svar på ”Hängande provrörsvas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *