Kategorier
Vardag

#2016bestnine

Har du tagit reda på dina nio mest gillade instagramfoton under 2016 än? Baserat på mitt resultat ovan verkar ni tycka om att se mina egenodlade grödor, lite grönska och sånt jag äter. De här nio bilderna känns så himla jag och jag blir geniunt glad att ni uppskattar precis samma saker!
Jag har verkligen ingen strategi för instagram eller bloggen. Önskar jag vore lite mer strukturerad, hade ett gediget tema och planerade mina inlägg. Jag om någon borde ju ägna mycket tid åt strategier eftersom jag snart är utexaminerad webbredaktör. Men när det gäller min privata plattform, här i bloggen och i sociala medier, vill jag bara få vara mig själv med allt vad det innebär.

När vi ändå kikar på kamerabilder kan vi ju ta en titt på nio bilder som just nu ligger i kamerarullen och aldrig tog sig hela vägen till Instagram. Nio ögonblicksbilder från året som gick, helt utan fokus på kvalité eller contentvärde. Bara nio små ögonblick ur min vardag.

Selfies som jag aldrig postar på grund av att jag är så obekväm med bilder på mig själv, knäppa katter, något enstaka loppisfynd och ännu mera växter. Tror det där gedigna temat jag letar efter är det som jag till vardags kallar för livet.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

5 svar på ”#2016bestnine”

Katterna! <3 De vill jag se mer av på din insta! Läser också till ett yrke där jag kommer arbeta med att skapa innehåll för webben, jag hade aldrig både orkat studera det på heltid och hålla på med det på fritiden. Det räcker med alla timmar jag lägger på det i mina studier, kan bli helt matt av tanken på sociala medier efter en lång dag i skolan. Tycker du gör ett bra jobb <3

Jag vill också ta reda på vilka som är mina 9 mest gillade Instagrambilder, men hur tar man egentligen reda på sitt Instagram-ID? Jag följer numera dig på Instagram och älskar också dina katter!

Eller, nu kom jag på – man ska ju skriva in sitt användarnamn! Det var visst inte svårare än så. Strunta i min tidigare fråga och ta åt dig av mina komplimanger om katterna istället =)

Jättefina bilder, både topp 9 och de andra. tycker definitivt du ska våga posta mer selfies <3 Och vet du, du behöver inte mer struktur eller strategier, tycker det du postar här och på Insta är så fint så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *