Kategorier
Inspiration

Populära inlägg från året som gått

Under 2016 har jag skrivit 105 inlägg. Kanske inte det mest imponerande antalet, men jag är ändå glad att jag har lyckats få till så många inlägg samtidigt som jag har lagt all min vakna tid på att göra bra ifrån mig i mina studier.
Nog om det och vidare till vad jag hade tänkt att inlägget skulle handla om från början. Här är en sammanställning över bloggens mest populära inlägg från året som gått baserat på sökningar, kommentarer och spridning i sociala medier. Om du har missat eller glömt bort några inlägg så kommer här ett gyllene tillfälle att återupptäcka några guldkorn!

Hur du får ljust trä att se gammalt ut | Matildigt Hur du får ljust trä att se gammalt ut | Matildigt

1. Få ljust trä att se gammalt ut

Jag visar hur du enkelt kan ge obehandlat trä en drivvedsliknande nyans. Färgen blir lite gråbrun, och kan lätt göras ännu brunare med mer te om du så vill, vilket är jäkligt snyggt om jag får säga det själv. Det här inlägget har överlägset fått mest trafik från sökmotorer under året. Vikten av bra sökmotoroptimering, hörrni!

Odla avokado, passionsfrukt och citron från frö | Matildigt

2. Växter att odla själv från vanliga frukter

I det här inlägget kan du skåda en avokadoplanta, passionsfruktsplanta och citronplanta som jag har drivit upp på egen hand från butiksköpt frukt. De lever och frodas än idag! Avokadoplantan slår snart i taket och passionsfruktsplantan liknar mer en buske idag.

Ta stickling från basilika | Matildigt Ta stickling från basilika | Matildigt

3. Ta stickling från basilika

Helt enkelt ett inlägg om hur du tar sticklingar från basilika så att du kan få ännu mer basilika att avnjuta. Det är lätt som en plätt, lovar.

Havregrynsgröt med äpple och kanel | Matildigt

4. Grötveckan – Fem recept på havregrynsgröt

Under en vecka åt jag gröt till frukost måndag till fredag för att övertyga mig själv om att gröt faktiskt är gott. Tack vare att jag testade ett nytt recept varje dag har jag helt tvättat bort bilden jag hade av gröt som grått och smaklöst. Allt från morotskakegröt till chokladgröt avnjöts under veckan – och jag äter fortfarande gröt till frukost regelbundet.

Guide till att handla på iHerb - Vegansk mat, snacks, hudvård, skönhet, vitaminer m.m.

5. Guide till att handla från iHerb

Eftersom många tycker att det är krångligt att beställa från utlandet och upplever iHerb som en väldigt rörig sida så förstår jag verkligen att man vänder sig hit. Inlägget går igenom exakt allt du behöver tänka på när beställer från iHerb, allt från fraktkostnad till rekommendationer på prisvärda produkter.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Populära inlägg från året som gått”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *