DIY Hemma Loppis

Häng upp affischer med byxgalgar

Mina planer inför Monthly Makers månadsutmaning på temat återbruk var storslagna. Men så klev jag in i tentabubblans värld och väl inne i den världen insåg jag att tiden inte kommer räcka till. Normalt sett är jag en superplanerare som alltid ser till att klämma in allting i kalendern, men denna gång var tidsbristen ett faktum. Då fick jag sänka kraven och skapa något enkelt istället.

Matildigt | Monthly Makers: Häng upp affischer med byxgalgar

Jag skapade därför affischupphängare av loppisfyndade byxgalgar. Återbrukade i sitt användningsområde till en kostnad på ynka 10 kronor. Tar inte åt mig credden av denna idé på något sätt utan har helt enkelt härmat pinnade bilder på fenomenet. Nu hänger våra fågelaffischer där och jag är galet nöjd.

Matildigt | Monthly Makers: Häng upp affischer med byxgalgar

Tröttnar man på fåglarna så är det bara att öppna galgen och hänga dit en annan affisch. Omväxling förnöjer.

Du kanske också gillar

21 kommentarer

 • Svara
  Aaa
  23 februari 2015 av 17:56

  Det enkla är ofta det bästa.

 • Svara
  Anna María
  23 februari 2015 av 19:30

  Mycket bra och fint! Har också gjort en rätt enkel grej inför månadens monthly makers.

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:46

   Enkelt är inte att underskatta, och en del av utmaningen är ju att skapa oavsett svårighetsgrad och efter sina förutsättningar tänker jag!

 • Svara
  Stina
  23 februari 2015 av 21:03

  Så himla fint och enkelt! Jag har också haft problem att hinna med men vill så gärna vara med denna månad, får se om jag hinner med det i morgon 🙂

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:45

   Du hann! Och ditt bidrag var grymt!

 • Svara
  Alicia
  25 februari 2015 av 12:30

  Det är så fint med träet och metallen mot gamla planscher. Och fåglarna alltså wow, så svag för såna! Fåglar i allmänhet, den där typen av tryck i synnerhet. Smart och bra med en upphängningsanordning som är så föränderlig och ändå snygg. Och jag tycker om vad du skrev hos Annica, att Monthly Makers handlar mycket om att jobba med de förutsättningar en har. Att ÄNDÅ göra något fast inspirationsbristen är ett faktum, prestationsångesten hindrar en eller tiden är begränsad. Bra gjort!

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:47

   Tusen tack för dina ord! Ja, det blev ju rätt bra ändå, ”trots” enkelheten.

 • Svara
  Mikaela
  25 februari 2015 av 13:34

  Vilka fina planscher! Och det är så snyggt att hänga upp de på det här sättet, tror jag måste göra samma faktiskt. Gillar extra mycket texten på den översta galgen!

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:48

   Tack! 😀 Ja, den texten var anledningen till att jag köpte dem faktiskt, haha! Hotellet finns dessutom kvar än idag.

 • Svara
  Jessica
  25 februari 2015 av 15:13

  Alltså hur fina fågelplanscher?! Och galgarna passar perfekt till dem! Verkar som att februari var en tung månad för många haha, men jag är så HIMLA GLAD att du deltar ändå! Det här är precis meningen, att en ska försöka trotsa allt som hindrar en och bara skapa nåt ändå, även om det är nåt från pinterest och kanske går snabbt så är det alltidalltid en bra grej. Heja dig!

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:49

   Tack, tack för dina fina ord! Jag tänker också så, att huvudsaken är att man försöker vara kreativ!

 • Svara
  Ida
  25 februari 2015 av 19:15

  Åh, men ja, så enkelt och fint. Nu måste jag själv på jakt efter sådana galgar.

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:50

   Gört! Lite spaning på loppisar eller en tur till IKEA borde göra susen!

 • Svara
  Kreater Malin
  25 februari 2015 av 19:25

  Har samma här hemma och tycker att det blir så himla fint. Dock måste jag säga att det blir ytterligare lite snyggare med lite äldre galgar än de jag har från Ikea

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:51

   Visste faktiskt inte att det fanns där! Iofs finns väl allt på Ikea 😀 Men bra tips till alla som inte har lust att ränna på loppisar på jakt efter dem!

 • Svara
  Form&Känsla
  25 februari 2015 av 21:09

  Jättebra idé, snyggt med affischer som hänger slätt utan ram.

  • Svara
   Matilda
   27 februari 2015 av 10:51

   Ja, det blev himlans bra.

 • Svara
  Ellen
  1 mars 2015 av 11:09

  Detta är så himla smart! Ska verkligen kika efter några av dessa, har en hel del bilder som skulle behöva komma upp på väggarna.

  • Svara
   Matilda
   1 mars 2015 av 20:39

   Ja, håll utkik! Bästa grejen för upphängning!

 • Svara
  Borgmästaren
  23 februari 2016 av 09:58

  Jag har också sett detta på olika bloggar och det är lika fint varje gång. Har nog glömt att titta efter byxgalgar på loppis när jag tänker efter men ska lägga till det på min loppislista nu. Tycker det är enklast att ha en lista inför mina loppisbesök då det lätt blir att jag går dit och sedan när jag kommer hem kommer på vilka saker jag faktiskt var ute efter. Visst är det kul att fynda lite av varje men irriterande när man glömt kolla efter en del saker.

 • Skriv en kommentar