DIY

DIY: Målade träskålar

Matildigt | DIY: måla om träskålar

För ett tag sedan kom jag hem med två loppisfyndade träskålar som var galet billiga då de var lite kantstötta utanpå och ofräscha inuti. Det enda jag hade i åtanke var att jag verkligen ville fixa till dem och ge dem ett nytt liv här hemma hos mig. Såhär såg de ut före:

Matildigt | DIY: måla om träskålar Matildigt | DIY: måla om träskålarMatildigt | DIY: måla om träskålar

Den mörka träskålen målade jag med ljuslila färg inuti på frihand med en liten pensel. Det var lite svårt att få det rakt längst med kanten märkte jag. Knepet är att ta det ganska lugnt med penseln. Den ljusa träskålen tejpades med målartejp runt om och sedan målade jag med vit färg inuti och på sidorna.

Matildigt | DIY: måla om träskålarMatildigt | DIY: måla om träskålar

Såhär blev resultatet på mitt lilla DIY-projekt. Jag älskar mina nya skålar! Galet nöjd. Men mest av allt älskar jag att färg kan göra så stor skillnad.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Stina
  8 mars 2015 av 20:59

  Så läckra! Hur fina som helst ju 🙂 Ska spana efter träskålar på loppis framöver och prova på en egen variant tror jag minsann!

  • Svara
   Matilda
   9 mars 2015 av 08:59

   Ja, gör det! Det var väldigt roligt! Kan tänka mig att man kan göra superfina mönster och så också.

 • Svara
  Malin
  9 mars 2015 av 01:12

  Vilken bra idé, blev ju jättebra!

 • Skriv en kommentar