Inspiration

Projekt för sommarlovet

Nu är jag LEEEDIG (nästan i alla fall) i tre månader (galet!) vilket innebär att jag plötsligt är bekant med begreppet tid igen. Än så länge har den lediga tiden ägnats åt att hinna ikapp med saker som fått stå åt sidan medan jag har pluggat nonstop under den senaste kursen. Men nu är jag mer än taggad på sommarlov och att faktiskt ha tid till egna projekt. Vi tar en titt på några saker jag vill ta mig an snarast möjligt.

 

Jag såg dessa rullande tidningsstaplar hos Trendenser för ett tag sedan, och har inte lyckats släppa tanken på att göra något liknande. Så idag, imorgon eller en annan dag blir det inköp av hjul för att göra min egen variant med hjälp av de plankor jag har hemma sedan tidigare. Men det lutar nog lite mer åt att jag gör rullande förvaringslådor då jag inte har den största tidningssamligen direkt. Vi får se!

 

Jag har några magnifika löv som just nu ligger under tyngd för att bli lövtunna (eller bara platta) för att sedan ramas in. Men att pressa fina blommor känns ju som ett måste när man ser dessa tjusiga tavlor från Petit & Small.

 

Kakelplattor ser jag titt som tätt på loppisar men har hittills aldrig köpt på mig några då jag inte riktigt vet vad jag ska göra med dem. Men här har vi ju en alldeles strålande fin idé! DIY-beskrivning på rutmönstrade glasunderlägg från Fall for DIY. Kakelplattor ska det spanas efter på loppisar framöver.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Anna María
  8 juni 2015 av 11:29

  Grattis till ledigheten och vad fina de där pressade blommorna är. Blev sugen på att göra något liknande själv.

 • Svara
  ISA
  8 juni 2015 av 15:16

  Vad härligt med ledighet och skönt att du har lite projekt att påta med ändå! 🙂

 • Skriv en kommentar