11 kommentarer

  1. Mary

    Huuur fina som helst! Hur pressar du växterna så att de bevarar färgen? Mina blir alltid så fula.

  2. Men åh vad fint! Ska nog pressa någon växt och rama in till min tavelvägg jag har vid mitt hemmakontor 😀 Sjukt inspirerande! Pressade / torkade du dem i böcker? Hade du något annat papper runt? Jättefint med de ramarna till, som klippt och skuret för de fina växterna!

    Svar: Ja men visst, det är ju otroligt mysigt att dimpa ner i soffan och kolla på något emellanåt. Vår tv är inte så stor dock så det skulle kanske inte kännas så annorlunda med dator, tänker jag – men som du säger, man kan ju ta bort den och testa ett tag 🙂

  3. Väldigt fint! Blir sugen på att testa detta själv 🙂 Kollade in i den webbutik och oj vilka fina smycken där fanns! Räkna med en beställning från mig inom en snar framtid!

  4. […] Tavlor av pressade växter / Paintings from pressed flowers | Matilda kommenterade på min blogg och när jag besökte hennes för att svara fann jag dessa fina tavlor hon gjort, underbart! Ska definitivt göra sådana till min tavelvägg här hemma, bra tips!// Matilda made a comment on my blog and when I visited hers to answer I found these beautiful paintings she’s made, lovely! I will make similar ones and put up at home for sure, a great tip!  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *