Kategorier
Vardag

Sötare än sötast

Då var det söndag igen! Helgens bästa stund var helt klart när jag under gårdagen tog en åktur ut på landet till min mamma, för där finns nämligen de två små kattungarna Selma och Snoddas att gosa med. Hur bedårande är de inte?

Eftermiddagssolen gav inte de bästa förutsättningar för att knäppa av fotografier på de små krabaterna som dessutom aldrig ville vara i stillhet, därav lite mörkt och iso-brusigt, men det spelar verkligen ingen roll hur kvaliteten är för om det är något motiv som det är tacksamt att ta bilder på så är det kattungar. Helt omöjligt att värja sig mot sötheten! Det är onekligen något speciellt med kattungar när de fortfarande är sådär små och späda att de får plats i ens bara händer.

Efter att ha gosat och busat med oss i ett par timmar somnade de i en liten hög på en stol i köket och jag begav mig hem till Linköping igen medan kvällssolen färgade himlen starkt orange och sakta gick ned över trädtopparna. Väl hemma spenderade jag kvällen i soffan med vår egen kattunge Titus brevid mig. Att föreställa sig att vår bjässe på fem och ett halvt kilo var exakt såhär liten för åtta månader sedan… Det går inte.

Här kommer ytterligare ett par fotografier på de små liven eftersom kattungar är det bästa som finns.
Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

13 svar på ”Sötare än sötast”

Åh vilka fina små godingar, mitt hjärta smälter lite. Jag älskar ju katter så… Jag tycker om bilderna jättemycket, och personligen gillar jag känslan man får av att det var lite mörkt / i skymningstider – det skapar en atmosfär och en historia kring bilderna och när de togs. Lite mörkt och brusigt behöver inte vara något negativt 🙂

Typiskt mig att fokusera på det jag inte var nöjd med istället för att se det som en del av bildkommunikationen. Tack för att du fick mig att tänka om!

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *