Vardag

Sötare än sötast

Då var det söndag igen! Helgens bästa stund var helt klart när jag under gårdagen tog en åktur ut på landet till min mamma, för där finns nämligen de två små kattungarna Selma och Snoddas att gosa med. Hur bedårande är de inte?

Eftermiddagssolen gav inte de bästa förutsättningar för att knäppa av fotografier på de små krabaterna som dessutom aldrig ville vara i stillhet, därav lite mörkt och iso-brusigt, men det spelar verkligen ingen roll hur kvaliteten är för om det är något motiv som det är tacksamt att ta bilder på så är det kattungar. Helt omöjligt att värja sig mot sötheten! Det är onekligen något speciellt med kattungar när de fortfarande är sådär små och späda att de får plats i ens bara händer.

Efter att ha gosat och busat med oss i ett par timmar somnade de i en liten hög på en stol i köket och jag begav mig hem till Linköping igen medan kvällssolen färgade himlen starkt orange och sakta gick ned över trädtopparna. Väl hemma spenderade jag kvällen i soffan med vår egen kattunge Titus brevid mig. Att föreställa sig att vår bjässe på fem och ett halvt kilo var exakt såhär liten för åtta månader sedan… Det går inte.

Här kommer ytterligare ett par fotografier på de små liven eftersom kattungar är det bästa som finns.
Du kanske också gillar

13 kommentarer

 • Svara
  Røverdatter
  28 februari 2016 av 20:13

  Ååå, så fine! Utrolig søte små <3<3

  • Svara
   Matilda
   28 februari 2016 av 22:32

   Ja, helt underbara!

 • Svara
  Amanda
  28 februari 2016 av 20:37

  Herregud så söta! 🙂

 • Svara
  { Rania Maria Photography }
  28 februari 2016 av 21:05

  Åh vilka fina små godingar, mitt hjärta smälter lite. Jag älskar ju katter så… Jag tycker om bilderna jättemycket, och personligen gillar jag känslan man får av att det var lite mörkt / i skymningstider – det skapar en atmosfär och en historia kring bilderna och när de togs. Lite mörkt och brusigt behöver inte vara något negativt 🙂

  • Svara
   Matilda
   28 februari 2016 av 22:31

   Typiskt mig att fokusera på det jag inte var nöjd med istället för att se det som en del av bildkommunikationen. Tack för att du fick mig att tänka om!

 • Svara
  Sofiamilk
  29 februari 2016 av 11:32

  Men näää, FÖR söta! Helt galet att det är hela sju år sedan min kisse var sådär mini. Katter och kattungar kan vara det finaste jag vet, jordens bästa sällskap.

 • Svara
  Ruth | HungryHeart.se
  1 mars 2016 av 09:59

  Naw!!!! Dör så söta!! <3

 • Svara
  Wilda
  2 mars 2016 av 08:43

  Men hjälp så söta. Vill bara gosa in mig och mysa och ta tag i de där små sötöronen :p

 • Svara
  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
  9 april 2016 av 18:02

  Åh vad söta. Nu blev jag ju inte alls sugen på att skaffa en till katt 😛

 • Skriv en kommentar