Kategorier
Återbruk

Häng upp affischer med byxgalgar

Mina planer inför Monthly Makers månadsutmaning på temat återbruk var storslagna. Men så klev jag in i tentabubblans värld och väl inne i den världen insåg jag att tiden inte kommer räcka till. Normalt sett är jag en superplanerare som alltid ser till att klämma in allting i kalendern, men denna gång var tidsbristen ett faktum. Då fick jag sänka kraven och skapa något enkelt istället.

Matildigt | Monthly Makers: Häng upp affischer med byxgalgar

Jag skapade därför affischupphängare av loppisfyndade byxgalgar. Återbrukade i sitt användningsområde till en kostnad på ynka 10 kronor. Tar inte åt mig credden av denna idé på något sätt utan har helt enkelt härmat pinnade bilder på fenomenet. Nu hänger våra fågelaffischer där och jag är galet nöjd.

Matildigt | Monthly Makers: Häng upp affischer med byxgalgar

Tröttnar man på fåglarna så är det bara att öppna galgen och hänga dit en annan affisch. Omväxling förnöjer.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

21 svar på ”Häng upp affischer med byxgalgar”

Enkelt är inte att underskatta, och en del av utmaningen är ju att skapa oavsett svårighetsgrad och efter sina förutsättningar tänker jag!

Svara

Så himla fint och enkelt! Jag har också haft problem att hinna med men vill så gärna vara med denna månad, får se om jag hinner med det i morgon 🙂

Det är så fint med träet och metallen mot gamla planscher. Och fåglarna alltså wow, så svag för såna! Fåglar i allmänhet, den där typen av tryck i synnerhet. Smart och bra med en upphängningsanordning som är så föränderlig och ändå snygg. Och jag tycker om vad du skrev hos Annica, att Monthly Makers handlar mycket om att jobba med de förutsättningar en har. Att ÄNDÅ göra något fast inspirationsbristen är ett faktum, prestationsångesten hindrar en eller tiden är begränsad. Bra gjort!

Vilka fina planscher! Och det är så snyggt att hänga upp de på det här sättet, tror jag måste göra samma faktiskt. Gillar extra mycket texten på den översta galgen!

Alltså hur fina fågelplanscher?! Och galgarna passar perfekt till dem! Verkar som att februari var en tung månad för många haha, men jag är så HIMLA GLAD att du deltar ändå! Det här är precis meningen, att en ska försöka trotsa allt som hindrar en och bara skapa nåt ändå, även om det är nåt från pinterest och kanske går snabbt så är det alltidalltid en bra grej. Heja dig!

Visste faktiskt inte att det fanns där! Iofs finns väl allt på Ikea 😀 Men bra tips till alla som inte har lust att ränna på loppisar på jakt efter dem!

Svara

Jag har också sett detta på olika bloggar och det är lika fint varje gång. Har nog glömt att titta efter byxgalgar på loppis när jag tänker efter men ska lägga till det på min loppislista nu. Tycker det är enklast att ha en lista inför mina loppisbesök då det lätt blir att jag går dit och sedan när jag kommer hem kommer på vilka saker jag faktiskt var ute efter. Visst är det kul att fynda lite av varje men irriterande när man glömt kolla efter en del saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *